Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

 

Σεμινάρια χρήσης υπολογιστών στα πλαίσια των προπαρασκευαστικών σεμιναρίων πιστοποίησης Campridge
Το ΚΤΕ Κρήτης πραγματοποίησε σεμινάρια για την εκμάθηση υπολογιστών στα πλαίσια των προπαρασκευαστικών σεμιναρίων πιστοποίησης Campridge στο ΤΕΙ Ηρακλείου, στο Παράρτημα Αγίου Νικολάου και στο Παράρτημα Ιεράπετρας.

Σεμινάρια Διαμεσολαβούντων στην Ασφάλιση Προσώπων
Το ΚΤΕ Κρήτης πραγματοποίησε σεμινάρια για την εκπαίδευση ασφαλιστών. Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων ξεκίνησε στις 21/01/2005 ενώ στις 15-07-2007 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πέμπτος κύκλος.

Σεμινάρια Ξένων Γλωσσών
Το ΚΤΕ Κρήτης πραγματοποιεί σεμινάρια για την εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας στους σπουδαστές του ΤΕΙ Κρήτης και τους προετοιμάζει για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 και Γ1. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ξεκίνησε στις 09-03-2006 και ο τέταρτος κύκλος ξεκίνησε στις 1/11/2007 και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 10-05-2008 .

Σεμινάρια ΛΑ.Ε.Κ. για το Έκτακτο Εκπαιδευτικό προσωπικό και το Διοικητικό Προσωπικό Αορίστου Χρόνου του  ΤΕΙ Κρήτης
Το ΚΤΕ οργάνωσε σειρά σεμιναρίων για τους έκτακτους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους με σύμβαση αορίστου χρόνου. Τα κονδύλια προέρχονται από την ειδική εισφορά υπέρ του ΛΑΕΚ η οποία υποβάλλεται στο ΙΚΑ και επιστρέφονται στους εργοδότες μέσω ειδικών προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Το περιεχόμενο των σεμιναρίων περιλαμβάνει τα εξής:

  • Σεμινάριο Διδακτικής, Διδακτικής Μεθοδολογίας και Ψυχοπαιδαγωγικών Θεμάτων
  • Προχωρημένων Τεχνολογιών Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
  • Χρήση  Η/Υ Στην Οργάνωση Γραφείου (Εισαγωγικές Ενότητες).