Ενημερωτική Εσπερίδα «Εργαλεία κινητικότητας για μάθηση και εργασία χωρίς σύνορα»

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεση του ΤΕΙ Κρήτης και το ΚΕΣΥΠ Ν. Ηρακλείου Κρήτης ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο: «Εργαλεία κινητικότητας για μάθηση και εργασία χωρίς σύνορα».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάχυση ενημέρωσης για την Εθνική Βάση Δεδομένων Εκπαιδευτικών Ευκαιριών «Πλοηγός», με στόχο την ευρύτερη αξιοποίησή της ως εργαλείο πληροφόρησης στην διαδικασία λήψης εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του Ελληνικού Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, του Εθνικού Μητρώου Προσόντων, της Ευρωπαϊκής Πύλης Learning Opportunities and Qualifications in Europe, στην οποία συνδέονται οι εθνικές βάσεις εκπαιδευτικών ευκαιριών και προσόντων όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και των εργαλείων Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23-02- 2017 από 16:00 έως 20:30 στο Αμφιθέατρο “Βασίλειος Ζαχαρόπουλος” - [Κ 28] του ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο).

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι 18/2/2016 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας εδώ. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληροφορίες:
Γραφείο Διασύνδεσης Τ.Ε.Ι Κρήτης Τηλ. 2810 379335 email: malogd@career.teicrete.gr
Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Ν. Ηρακλείου Τηλ. 2810333783 email: kesyp@dide.ira.sch.gr 

Ημερομηνία: 
23/02/2017