Διαχειριστείτε κρίσεις, εμψυχώστε, αυξήστε την ομαδικότητα!

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο: «Εισαγωγή στην επικοινωνία με κηρύκειο για τη διαχείριση κρίσεων, εμψύχωση και καλύτερη συνεργασία», της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Κρήτης, θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με διάφορες μορφές επικοινωνίας, όπως:

σε ομόκεντρους κύκλους… σε ζευγάρια… ως «σιωπηροί μάρτυρες»… σε σχήμα «γυάλας»… «σπείρας»…

Το σεμινάριο - θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017 (5.00-8.00 μ.μ.), στο ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο).

Ο λόγος για το σεμινάριο; Ζούμε σε μια κοινωνία που τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στη χαμηλή ποιότητα επικοινωνίας και στην αποξένωση. Έχουμε ξεχάσει να εξασκούμε την ενεργητική ακρόαση και συχνά λόγω ευκολίας και πίεσης χρόνου καταφεύγουμε στη χρήση της τεχνολογίας για να καλύψουμε το κενό της ανθρώπινης επαφής. Ως αποτέλεσμα, οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων έχουν ενταθεί, οι νέοι νιώθουν απομονωμένοι και αποκαρδιωμένοι. Υπάρχει έλλειψη ομαδικού πνεύματος και διάθεσης για συνεργασία.  Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα ξαναθυμηθούν την ανθρώπινη φύση τους και θα εκπλαγούν ευχάριστα από την απλότητα και την αποτελεσματικότητα της τεχνικής, που βασίζεται στη χρήση κηρυκείου. 

Είναι για: Για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ομάδες (εθελοντισμού, αθλητισμού κ.τ.λ.) και για όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους σχέσεις.

Για το κόστος συμμετοχής, την αίτηση και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνδεθείτε εδώ (http://www.diaviou.teicrete.gr/node/84)

Ή να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Διοικητικής Υποστήριξης του προγράμματος, κ. Παττακού Ιωάννα (email: info@diaviou.teicrete.gr), τηλέφωνο επικοινωνίας 6932-465385 και 2810-379177 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ημερομηνία: 
08/02/2017