Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εθελοντών ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. ΤΕΙ Κρήτης

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης δημιουργεί νέα ομάδα εθελοντών και σας καλεί να συμμετάσχετε στο 1ο , 2ο και 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εθελοντών.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε όσους φοιτητές (από το Β΄ εξάμηνο και έπειτα) επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα εθελοντών του ΚΕΣΥΨΥ και να πλαισιώσουν τη λειτουργία και τις δράσεις του. Το περιεχόμενο των δύο πρώτων σεμιναρίων θα αφορά τα κυριότερα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και πώς οι εθελοντές μπορούν να τα εντοπίζουν και να υποστηρίξουν τους συμφοιτητές τους ενώ το τρίτο θα περιλαμβάνει βασικές τεχνικές Πρώτων Βοηθειών.

Λόγω αυξημένων δηλώσεων συμμετοχής στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε ομάδες των 30 ατόμων οι οποίες θα σχηματιστούν βάσει προτεραιότητας των δηλώσεων συμμετοχής. Η ημερομηνία έναρξης των σεμιναρίων για την πρώτη ομάδα θα είναι η (Πέμπτη 24/3/2016) και ώρα (18.00μμ). Όποιος φοιτητής επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του από σήμερα έως και την (Τετάρτη 23/3/2016) και ώρα (12.00μμ).

Οι 30 πρώτοι φοιτητές θα μπορούν να συμμετάσχουν στον πρώτο κύκλο σεμιναρίων και θα ενημερωθούν μέσω e-mail. Οι επόμενοι 30 φοιτητές θα ενταχθούν στη δεύτερη ομάδα και θα ενημερωθούν για την αντίστοιχη ημερομηνία έναρξης του δεύτερου κύκλου σεμιναρίων.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://goo.gl/K1wQpn

Πληροφορίες στο e-mail: counselingcenter@staff.teicrete.gr ή στο τηλέφωνο 2810-379539 (ώρες 9.30-13.30). Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας δούμε από κοντά!

Ημερομηνία: 
21/03/2016