Ευκαιρία για Πρακτική Άσκηση στη Γερμανία (Ρέγκενσμπουργκ)

Το ΤΕΙ Κρήτης, στα πλαίσια της συνεργασίας του Tμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με το Γερμανικό πανεπιστήμιο ΟΤΗ Regensburg (Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg), προσφέρει τη δυνατότητα σε τέσσερις (4) φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης, για πρακτική άσκηση για έξι (6) μήνες στην Γερμανία.

Η προσφορά των θέσεων πρακτικής άσκησης στην Γερμανία αποτελεί την ολοκλήρωση ενός 3-χρονου ακαδημαϊκού και ερευνητικού προγράμματος του ΤΕΙ Κρήτης με το ΟΤΗ Regensburg με το όνομα «EPISTEME». Η χρηματοδότηση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από το Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD).

Σχετικά με τις θέσεις της πρακτικής άσκησης:

  1. Η έναρξη της πρακτικής άσκησης ορίζεται η περίοδος Ιανουάριος – Μάρτιος 2016, και δεν υπάρχει περιορισμός εάν ο(η) υποψήφιος(ια) φοιτητής(τρια) έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρακτική του (της) στην Ελλάδα.
  2. Η θέση της πρακτικής άσκησης είναι αμειβόμενη και αίτηση μπορούν να κάνουν ενδιαφερόμενοι από όλες τις σχολές του ΤΕΙ Κρήτης.
  3. Οι υποψήφιοι με κάποια γνώση της Γερμανικής θα προτιμηθούν

Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε ένα σύντομο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο melanie.burgemeister@oth-regensburg.de (Mrs. Melanie Burgemeister) με ενημέρωση σχετικά με:

  • Το αντικείμενο των σπουδών σας
  • Το επίπεδο των Γερμανικών σας
  • Πότε επιθυμείτε να ταξιδέψετε για πρακτική άσκηση στην Γερμανία (Ρέγκενσμπουργκ/Regensburg)
  • Γιατί επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας στην Γερμανία
  • Βιογραφικό σημείωμα (με φωτογραφία) στα Αγγλικά

Περισσότερα για το ΟΤΗ Regensburg μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω ιστότοπο: https://www.oth-regensburg.de/en.html

Ημερομηνία: 
13/11/2015