27 Ιουλίου – 01 Αυγούστου 2014 “Θερινό Σχολείο” στο ΤΕΙ Κρήτης

Στο ΤΕΙ Κρήτης, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών της Ελλαδος (ΙΚΥ) και του Γερμανικού κράτους (DAAD) και το πανεπιστήμιο «Regensburg» της Γερμανίας.

Αυτό το καλοκαίρι, το ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο, θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις του, ένα θερινό σχολείο σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Regensburg της Γερμανίας.

Στα πλαίσια του θερινού σχολείου, το ΤΕΙ Κρήτης προσκαλεί 20 ενδιαφερόμενους φοιτητές να πάρουν μέρος στις εργασίες του θερινού σχολείου. Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία επίσης να ταξιδέψουν για 1 εβδομάδα στην Γερμανία (10 με 16 Αυγούστου 2014) για να παρακολουθήσουν και το θερινό σχολείο στο Regensburg.

Γιατί να παρακολουθήσετε το θερινό πρόγραμμα στην Γερμανία?

  • Περάστε μια εβδομάδα στη Γερμανία και ανακαλύψτε την μεσαιωνική πόλη του Regensburg
  • Συμμετάσχετε σε μια διαπολιτισμική ανταλλαγή απόψεων με άτομα της δικής σας ηλικίας, με τα δικά σας ενδιαφέροντα και ανησυχίες
  • Αποκτάτε διδακτικές μονάδες στα σχετικά μαθήματα και παίρνετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω σε σημαντικά ζητήματα

Ακούγεται ενδιαφέρον?

Δηλώστε συμμετοχή στο: ogareth@staff.teicrete.gr and aapostolakis@staff.teicrete.gr

WITH 1 PAGE CV IN ENGLISH BY 20-07-2014

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Που?

Στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο (Και στο Πανεπιστήμιο του Regensburg

Για ποιον?

20 ενδιαφερόμενοι φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης

Θέματα?

Ευρώπη, ενέργεια, τουρισμός – Ευρωπη, Διαχειριση Κινδυνου, Ασφαλεια

Γλωσσά?

Αγγλικά

Πόσο κοστίζει?

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. τα έξοδα ταξιδίου, διαμονής και διατροφής για το ταξίδι στην Γερμανία καλύπτονται από τον Γερμανικό κρατικό φορέα (με το πέρας του ταξιδιού)

Ημερομηνία: 
13/07/2014